Sunday, June 2, 2013

Sagrada Familia ja miljon kinga

Tere jälle!

Kui täna ärkasime oli täiesti pilvitu taevas ja täiega soe ka, nägime seda kohe ilusti, sest olime otsustanud jälle katusel magada. See kord oli soojem, aga tuuleiilid olid öösel ikkagi päris võimsad, aga väga mõnus sellegi poolest. Magama jäädes nägime ilusat tähistaevast ja taustaks mängis ka naabrite peomuusika, mida kuskil siin lähedal juba viimased paar päeva megakõvasti lastud on, pikk pidu vist.




Breacfast in bed

Kuna nii ilus ilm oli, otsustasime randa minna ja ilmselt olid samale järeldusele jõudnud ka teised siinsed elanikud, sest nii palju rahavast polnud rannas veel olnudki. Vesi oli ka soojemaks läinud minu meelest, eelmine kord ei kannatanud väga sees olla, aga nüüd sain juba täiega ujuda. Lõpuks ometi, ma olen seda nii kaua oodanud, nii mõnus.




Andra peesitab
Leidsin ilusad lilled.
Kaunitar kaunite lillede all poseerimas.


Mingid hiiglaslikud hundinuidade moodi taimed.

Eile käisime Barcelonas ja vaatasime siis ka Sagrada Familia ära, ilus ja suur oli see küll ja palju teisi turiste oli seal samuti. Mõtlesime, et huvitav mitmele pildile need ehitusmehed seal juba jäänud on. Lisaks ostsime ära ka Girona bussipiletid, sest lend ei lähe meil mitte siit Barcelonast vaid natuke kaugemalt Gironast.

See tuvidega puu meeldis mulle eriti.



Tänavakunstnikke on siin palju.

Eile oli ka kleidipäev, millest Andra väga korralikult kinni pidas ja mina ka peaaegu, sest kandsin seelikut, et saaks õhulise pluusi panna, sest nii palav oli. Andra muidugi arvas, et ma olen tohutu sohitegija ja seelik ei lähe üldse mitte arvesse. Läksime ka kohalikku kingapoodi, kus tehakse käsitööna kohalikke kingi, mida väga mujalt vist ei leia.

Andra ostis endale sellised. Muidu on ühevärvilisi ka igas erinevas toonis.

Seal oli palju inimesi ja süsteem käis nii, et võtad numbri ja siis ootad, et sulle kingi näitama hakatakse. Andra pidi oma numbriga mõnda aega seal ootama ja leidis, et on nagu tolmukübe pingil, keda keegi tähele ei pane. Kui lõpuks tema kord kätte jõudis tegeles temaga vanem mees, kes nägi välja täpselt nagu ta olekski ise nende kingade tegija, võib-olla oligi. Ta ütles kohe, et kas Andral on vaja 41 suuruses kingi, aga Andra arvas vist, et on targem kui kingameister ja ütles, et ei ikka 40. Mees siis tõigi talle 40 ja ennäe imet, mida tuli tõdeda oli see, et nende kingade puhul on ikkagi vaja võtta 41 number. Mees teab, millest mees räägib, isegi kui Andra ei usu.


Miljon kinga poes.
Andra oli juba ahastuse äärel, hakkas vaikselt numbriga kaela nüsima, õnneks siis ta varsti kutsuti ka.

Käisime siis veel natuke niisama Barcelonas ringi ka, seda võiks vist lõputult teha.

Jäätisekohvik oli vist.


Leidsime sellel päeval sai Claustre de li Catedrali siseaeda ka minna, kus oled millegi pärast ka suured haned.





Lahe purskkaev, see kauss oli tehtud kirssidest ja veejoa otsas keerles muna.
Pidime Laurile Jack Sparrow nuku üles pildistama, siin see on.


Kloun või midagi ligilähedast.
Dunkin dounut
Koju sõites saime väikese kontserdi osaliseks metroos. Kärus oli tal lausa selline masin kaasas, et sai mikrofoniga laulda ja päris paljud andsid talle sente ka. Lõõritas isegi päris hästi ühe Killing me Softly meile. 

Lisaks peab ära mainima, et Andra jõudis järeldusele, et kui siin tal Liisbeti pole siis on vähemasti kass, kes igatsuse vastu aitab, sest sellega kiusavad nad ka üksteist vastastikku. Ja üks päev tahtsin ma öelda Mann ja Kadri, aga ütlesin kogemata KANN ja MADRI :D:D, Andra meelest oli see meeletult naljakas.

Uskumatu, et meil on jäänud ainult nädal ja neli päeva, ei saagi aru, kas see on palju või vähe, aeg on siin küll megaruttu läinud.

Praeguseks kõik

Üks ilus päikeseloojang ka, neid meil katuselt ikka näeb mõnikord.


Kaia

No comments:

Post a Comment