Saturday, March 9, 2013

Elevandid ja kaelkirjakud

Holaa!

Meil on soeeeee, ülimõnus.

Vahepeal oli nii vihmane ja jahe, aga nüüd on paar viimast päeva päikeselised ja ilusad ilmad olnud. Eile peale mu flaierite jagamist käisime Andraga niisama Barcelonas. Käisime ühes lahedas koomiksipoes, millest Thomas rääkis.







Ja siis käisime veel igasugustes poodides ja turul maasikaid ostmas ja nii. Õhtul käisime korra sellest pubist ka läbi, mille flaiereid ma jagan. See on üldse selline mõnus päris suur Iiri pubi, kus on väidetavalt Barcelona parimad burgerid. Lisaks on menüüs veel selline challenge, et seal on väga vürtsine söök ja kui sa selle poole tunniga ära suudad süüa siis ei pea selle eest maksma ja saad tasuta T-särgi ja pilt pannakse kuskile seinale. Päris lahe oleks, aga kui ma selle kohta ühelt teenindajalt küsisin siis ta ütles, et ta proovis kunagi ühe lusika ja hakkas sellest nutma :D
Nii lahedad väikesed 1 eurosed lillikimbud. 



Tänavamuusikud on siin vahepeal peaaegu tervete bändidega väljas.

Täna nägime siin Badalonas paari elevanti ja kaelkirjakut. Need olid sellised täiega lahedad suured kujud, mis liikusid ja millega tehti showd. Inimesed istusid seal nagu taga ja väntasid nii, et need kujud liikusid mööda õue ringi. Lisaks tegid nad hääli ja elevant purskas vett, põhimõtteliselt nagu oleks loomaaias olnud :D

See oli selle ilusa maja õues, mis vanasti oli olnud tapamaja.

Jalgpall on siin nii popp, et kui väravat pole siis joonistatakse see seinale.


Lohe




Shows püüti väike elevant ja kaelkirjak kinni ja siis emad tulid ja päästsid nad ära. Ja lõpuks lõpetas loomapüüdja ise puuris.

Andral on koolis lahedad tunnid olnud nagu ta räägib.


Animatsiooni klass.

Selle raamatu leidis ta koolist ja tahab seda kindlasti lugeda, sest see peaks olema sellest, kuidas seda animatsiooni tehti.

Ja kooliõues on tal juba õitsevad kirsid.

Veel pidi Andra tüpograafia tunnis lampi tegema nii et mul on nüüd uus lahe lamp.


Ja lõpetuseks ilus roosa pealuu, mis oli ühe maha jäetud maja küljes, pidi vist hirmuäratav olema.


Tsau, tsau.

Kaia



1 comment: