Monday, March 4, 2013

Pinks

Tsauu

Andra on kooli minnes igasuguseid lühemaid teid katsetanud ja üks päev ta leidis siin lähedal ühe pargi, kus oli pinksilaud. Ja mingi kosmilise õnne läbi leidsin mina köögikapist ka reketid ja pallid (lisaks oli seal pakis ka veel selline võrk, mida saab ideeliselt iga laua külge panna, täiega hea mõte mu meelest) :D. See oli äkki laupäeval kui me käisimegi siis seal mängimas, päris lahe oli. Andra üritas mulle õpetada ka kuidas reketit õigesti hoidma peab ja kuidas palli kindla nurga all lüüa, aga ma olin lihtsalt õnnelik kui üldse pallile pihta sain :D. Aga see oli päris mõnus tegevus, kindlasti peab veel minema. Kui me parki jõudsime siis istus seal pingil kolm vanameest, lihtsat istusid ja olid vait. Vahepeal tulid mingid naised nendega rääkima, aga muu aja nad lihtsalt istusid, kuni üks hetk vist otsustasid koju minna, päris huvitav elu neil siin.




Andral arvuti laadija viimasel ajal pole väga hästi töötanud (nende pesumasina uputustega sai ilmselt ikka märjaks veits) ja reedel ütles see täitsa üles. Andra aga tegi seal logot ja asju Tartu noore kunsti oksjoni konkurssi jaoks ja need oli vaja kindlasti tänaseks valmis saada. Alguses tundus suht halb seis sest ega meil siin nv eriti midagi lahti pole ja  ainuke võimalus oli loota, et Carrefouris olevast tehnikapoest saab uue laadija. Andra siis natuke halas ja paanitses õhtu otsa olenemata  mu täielikest püüdlustest teda veenda, et maailmalõpp pole siiski veel saabunud :D Aga ta ei uskunud mind enne kui laup poest uue laadija sai (õnneks oli ikka laadija katki ja mitte arvuti), millel on veel sada erinevat otsa ja mis oli poole odavam kui ta kartis. Siis sai tal hüsteeria otsa ja täna hommikul sai töö ilusti ära saadetud ja maailm keerleb siiani edasi :D:D

Aa Eesti Laulu vaatsima ka, ETV otsest, kuigi ega me ajavahe peale kohe ei tulnud nii, et lõpuks pidime järgi vaatama. Hea oli see, et väga kohe kui see telekast läbi sai pandi see ka netti üles. Eelvoore me näinud polnud, aga laulud olid see aasta ikka suht jubedad, midagi polnud sellist, mis oleks võinud saada (Birgiti oma oli ka nii tavaline ja samasugune aeglane nagu eelmine aasta). Ma nägin kogemata enne juba ära, kes sai kui me vaatama hakkasime, aga Andrale ei öelnud ja siis ta lootis, et Rolf saab. Pooleldi selle pärast ka, et ega ta muud eriti ju ei tee kui üritab iga aasta Eurovisioonile saada ja kunagi ei saa, kahju juba :D:D Ja see pliks, kes kahe parema hulka sai koos Birgitiga oli ikka päris õudne, nagu naissoost Termikas, jumal tänatud, et see ei võitnud, piinlik oleks olnud :D.

Aga lõpetuseks ilusad udused mäed, mis meil ükspäev siit aknast vastu vaatasid :)

 Adios

Kaia

No comments:

Post a Comment