Wednesday, March 6, 2013

Leiuaeg


TÄHELEPANU! SAABUNUD ON SUUR HEA UUDIS!
Kaia leidis tööd flaierijagajana suures lahedas iiri pubis ja tal on tunnihind. Plus ta saab iga flaieri pealt millega inimene pubisse läheb 50 euro senti :) See on hea uudis, sest just tõusis natukene meie üürihind ja nüüd tuleb ta ilusti omadega välja ja saab ka endale head-paremat soetada.
Samal päeval leidis Kaia tööpostil olles kaotatud poekoti. Selle sees oli selline õhemat sorti kampsun ja tundus, et see oli ikka väga kallis ka, vähemalt poekott nägi välja selline.


Üks õhtu, kui olime jõudmas keeltekooli, leidis Kaia prügikasti kõrvalt ühe suure peegli. Siin on hästi palju selliseid asju prügikasti kõrval. Saaks vabalt terve toa ära sisustada :D Igastahes, mina sellest peegilist väga vaimustunud polnud, sest see oli suure raske puutüki küljes aga Kaia jäi endale kindlaks ja ma pidin seda koos temaga tassima. Peab mainima, et see oli megaraske ja enamus teed keeltekoolist meie koju on mäest üles ja ilm oli pehmeltöeldes tormine. Ka koridoris oli seda raske trepist üles viia, sest see oli ikka päris suur ja seda pidi igat pidi pöörama ja keerama ja siis uuesti pöörama ja lapiti üles tassima ja siis pikkupidi ja siis natuke painutama ja siis uuesti keerama. Lõpuks saime peegi ilusti sisse ja see sobis meie tuppa ideaalselt (meil polnud enne peeglit) ja nüüd meeldib see ka mulle :)
Muidu ilm on siin selline kõikuv. Praegu on tormine ja nii umbes 15 kraadi aga näiteks siis kui pinksi käisime mängimas oli jällegi ilus. Eile terve öö sadas paduvihma ja puhus kõva tuul. Päris jube oli hommikul kooli minna :D Me juba unistame igastahes rannailmadest ja ega need tulemata jää.


Värskelt tuppa toodud

Meie ja meie uus peegel

sellise paksu puu küljes ta oli

Mõned pildid tänasest kalligraafia tunnist:

Pidime harjutama Carolingide kirja ja Elisabeth mõtles välja vägagi normaalse luuletuse.


pesulõksuga kirjutatud



Tänan lugemast!

Andra

No comments:

Post a Comment