Monday, January 21, 2013

Meriiii !

Eile, pühapäeval oli meil suhtleliselt lebokas päev. Tundub, et siin on kõigil pühapäev väga rahulik päev, sest poed on kinni. Me üritasime Kaiaga supermarketitesse minna ja isegi ühte kaubanduskeskusesse aga ka see oli kinni. Õhtupoole saime rõdul süüa ja juua, sest niivõrd soe oli. Ma proovisin keelt tõlkida, ühe suvalise menüü pealt, et targemaks saada ja hiljem tuli Thomas, kellega sai koristamisgraafik paika pandud.
Õhtul vaatasime Kaiaga filmi. Mingil hetkel Kaia hakkas uksest välja minema ja me avastasime, et meil korteris koer. Väike sõbralik spanjel kes meie tuppa sisse julges tulla ja siis MÄU(kass) oli Kaia voodi peal sellise näoga, et WHAT THE FUCK IS THIS. Ta vist arvab, et ta suht kuninganna siin.
Igastahes, see oli Emiliano tütre koer, kes siit korra vist läbi astus.

Meie tuba, Emiliano uute riiulite ja lampidega

Kaia on besto frendoga



Täna hommikul pidime varem ärkama, sest Thomas pidi kooli ja kooliteed näitama mulle. Kaia tuli lihtsalt kaasa, sest mida ta muud oskabki, kui lihtsalt umbes kaasas töllerdada.
Ühtlasi pidin ma Erasmuse koordinaatori Manel'iga kohtuma. Kui kooli jõudsime, näitas Thomas kooli ja seal oli palju päris hipster õpilasi. Manel'i veel koolis polnud ja seetõttu läksime me Kaiaga Badalona kesklinna jalutama, mis on koolile väga lähedal. Ilm oli ka ilus ja päiksepaisteline. Avastasime linna palmide otsast ka rohelised papagoid, kes seal niisama ringi lendasid ja tuvidega toidu pärast jõudu katsusid.



Mereäärne Badalona






Kaia lemmik maja

Ja siis....me leidsime MERE! Ilus sinine meri ja palju merekarpe ja värke. Katsusime vett ka, mis polnud üldse külm.



Seejärel pidin mina tagasi kooli minema Maneliga kohtuma. Kaia läks veel linna jalutama ja tööd otsima. Tuli välja, et Manel on igati mõistlik ja tore. Sain kooli stardipaketi, kus olid mapp, paar kataloogi, paberid mis vaja läbi lugeda ja 2 t-särki. 2? Seejärel juhtus juba nii, et jäin ühte loengusse koos suvaliste õpilastega.
See oli fotograafia loeng ja mind tutvustati ja isegi osalesin veits seal. Kõik olid sõbralikud ja mul oli seal väga tore. Pärast loengut pidin veel jääma Maneliga loengutest rääkima. Kuna koolis tuli lõunavaheaeg siis pakkus ta välja, et võiks kõik neljakesi (Mina, Kaia, Thomas ja tema ise) minna välja sööma. Ta viiski meid hiinakasse, kus sai mingi päevapakkumisega väga hullult palju süüa ja toit oli ka väga hea! Ja mis kõige hullem, Manel tegi meile välja. Sõnagi lausumata! Ütles, et tervitused kooli poolt :)

Minu kool (Pau Gargallo)


Pärast söömist läksime kaubandusekeskusesse, et saada endale ilusti telefonikaardid.
Kui kellelgi vaja on siis meie uued numbrid on : Andra 622878190 ja Kaia 622559390.
Selles kaubandusekeskuses sõidavad töötajad rulluiskudega ja nädalavahetusel on seal megapikad järjekorrad. Müüjad liigutavad end aeglaselt ja me seisime seal reaalselt pool tundi.

Fun With Facts: Kaia nimi tähendab hispaania keeles "vaikust" ja kui öelda " kaia te " siis see peaks tähendama "jää vait".
Thomas ütles, et minu nimi rootsi keelest tõlgituna on "see teine", inglise keeles "the other".

Muidu on hästi mõnus ümbruskond siin. Väljas on soe ja enamasti siin elu täitsa keeb. Tänavatel on head toidulõhnad ja õhtuti kostub tänavatelt muusikat. Kõigi aknad ja uksed on siin lahti ja sellepärast kuuleb siin
nii mõnigi kord hispaanlaste kodutülisid, naeru ja nuttu. Paljudel on siin rõdudel ja majaseinte küljes ka väiksed linnupuurid, kus sees on väikesed linnud kes laulavad.
Veel saime teada, et Emiliano ei hakka siin nii tihti käima ja tema tuppa kolib ka üks graafilise disaini õpilane
Belgiast. Mingi poiss, kellel oli hästi keeruline nimi. Sellest on natuke kahju, sest Emiliano kuulas täiega head muusikat.

;) Andra

Lõpetuseks Emiliano buss




2 comments: