Saturday, January 26, 2013

Turistid täiesti


Hei!

Me oleme nüüd kaks päeva turiste mänginud ja Barcelona peal ringi jalutanud. Käisime mõndasid vaatamisväärsusi vaatamas. Reedel käisime kesklinnas ja vanalinnas. Seal olid hästi suured purskkaevud ja käisime ka Arc de Triomf'i juures ja siis niisama poodides ringi vaatamas. Ma tahtsin leida Impossible poodi kus müüakse polaroid kaameraid. Selle leidsime ka üles aga mõtleme veel kas selle peale raha kulutada või mitte :) Lahe muidugi oleks. Maitsesime ka paella ära (Hispaania rahvustoit pmts...riisiroog), mis oli Kaia arust hea , minu arust norm :D

Purskkaevud kesklinnas

Barcelona Arc de Triomf

Kaia kaarti vaatamas...ta lihtsalt vaatab seda tavaliselt.

Ostsime turult maasikaid. Kilohind 1.99


  Täna käisime Barcelona sadamas ja nägime, et seal oli lahe sild. Mis käis lahti, et laevad ja laevukesed ja paadid ja kaatrid saaksid sisse sõita. Käisime ka sadamakaubamajas ringi vaatamas. Kaia leidsis seal oma kauaaegse sõbra McDonaldsi. Sadama juures olid täna igast laadad ja üldse täna on mingi laadapäev vist.
Siis sai ka Christopher Columbuse kuju ära nähtud. Peale seda läksime Montjuic'i parki jalutama. Selline suur park mäe otsas.


Sadamasillal. Ootasime kuni sild alla lastakse :) Lahe.

Meie seal keskel (sadamakaubamaja peegeldus)

ja lähemalt...lahe eks.

Christopher Columbuse kuju

Ma sain pildi lõvi peaosaga :) Väga palju turiste oli seal, see on üks suur saavutus.

ja Kaia sai ka...lõviga pildi (Y)

Lahe



Tsao!

Nüüd käisime meie kodu juures suures kaubamajas poes. Ostsime palju asju ette ära, sest pühapäeval on siin enamus poed kinni. Tegime ise mingit väga head riisitoitu ja varsti filmi vaatama :)
Olge tublid !
Andra



No comments:

Post a Comment