Thursday, January 24, 2013

Gaudi park

Niii viimastel päevadel on Andra natuke haige olnud ja me oleme niisama siin Badalonas olnud, ma viisin oma CV-sid ka mõndadesse mereäärsetesse restoranidesse, kus peaks nagu rohkem turiste käima. Aga enamjaolt öeldi ikka, et vb paari kuu pärast kui hooaeg algab ja neil rohkem tööd on, praegu on päris vaikne. Ma leidsin ka, et meilt kõnnib kõige otsemat teed pidi randa u 25 min, nüüd tuleb ainult oodata, et läheks nii soojaks et saaks sinna minna.
Üks õhtu tahtis kass meile ööseks tuppa jääda ja Andra oli sellega lõpuks nõus, aga ainult nii, et kirjutas järgneva kirja :D


Täna aga otsustasime Barcelonasse vaatamisväärsusi vaatama minna. Ma otsisin netist nende kohta ja päris palju lahedat tundub siin olevat, mõned asjad tehakse alles suve poole lahti nii, et nendega peab veel ootama, aga õnneks aega meil ju on. Sõitsime metrooga Gaudi pargi juurde ja siis pidime päris palju mäest üles kõndima, aga õnneks lihtsustasid seda otse tänaval olevad eskalaatorid..


Park ise oli lahe, selline ilus ja värviline, uskumatu et keegi sellise asja on valmis suutnud teha nendest tükkidest.

 
Mingid K ja A olid seal vist enne meid ka olnud :)






Peale parki külastasime ka paari suveniiripoodi ja leidsima lahedaid postkaarte.

 
Andra soovis väga ülemist kaarti Liisbetile saata, aga otsustas hetkel veel raha säästa. 


Siis jalutasime veel niisama linnas ja nägime igasuguseid ilusaid maju.
 

Mul oli plaanis Barcelonas ka CV-sid jagada, aga siis juhtus selline õnnetu lugu, et läksime ühe suurema poe ühest uksest sisse ja teisest välja. Ise me olime veendunud, et jõudsime tagasi samala tänavale, kust alustasime. Kui me olime juba ma ei tea kui pika maa seda tänavat mööda edasi läinud ja ikka kesklinna jõudnud polnud siis hakkasime kaarti vaatama ja peale pikka uurimist selgus, et me olime hoopis kuskile teisele poole läinud :D:D Kuna mõlemal hakkasid jalad otsast kukkuma siis me otsustasime metroo peale minna ja teine päev seda vanalinna ja kesklinna vaatama tulla.

Ja lõpetuseks meie korteri uks, ustel on siin lahedad suured nupud keset ust :)




Kaia

2 comments: