Monday, February 25, 2013

Keeltekool ja lumi :)

Tere, tere

Loodetavasti oli teil ilus Eesti sünnipäev. See oli vist laupäeval kui meil ka siin lausa kodune tunne peale tuli, sest kui me hommikul aknast välja vaatsime vaatas meile vastu lumi. See oli küll ainult aknast paistvate mägede otsas ja paari tunni pärast oli juba sulanud, aga ikkagi. Ilmad on ka natuke jahedamaks läinud, aga varsti on märts nii, et loodetavasti läheb ikka soojaks tagasi.


Lumiiiii

Keeltekoolis läksime neljapäeval siis sinna lihtsamasse esimese taseme klassi. Me ei teadnud millisesse klassi minema peab ja siis pidime kooli teise otsa minema, et leida üks inimene kes inglise keelt oskas. See on siin küll imelik, et ka keeleõpetajad ei oska enamuses üldse inglise keelt. Seal uues klassis on vist kaks õpetajat see kelle tunnis me olime oli hästi tore naine (natuke oskas inglise keelt ka), kes seletas ja jutustas ja näitas kätega nii, et me saime enamvähem aru. Midagi teised seal juba oskavad, aga see on kõvasti lihtsam ikka kui need eelmised tunnid kus me käisime. Varsti peaksime õpikud ka ostma, siis saab ise järgi täita ja õppida. Seal oli ka näiteks paar venelast ja muidu üldse oli selline tund, et hästi palju nagu räägiti ja korrati sõnu, et meelde jääks ja nii. 

Keeltekoolis

Kolmekesi toas on küll odavam, aga vahepeal võib Elisabethil vist raske olla. Üks õhtu me näiteks hakkasime magama minema ja siis tuli mingi huvitav teema, nii et me vaidlesime ja rääkisime mingi poole ööni vist. Üritasime küll sosinal seda teha, aga ega ta väga magada vist ei saanud :D Aga samas ega siin kõige vaiksem maja niikuinii ei ole. Ühed naabrid kuskil kõrval on näiteks vist Indiast, sest sellist muusikat kostab vahepeal läbisegi laste peale karjumisega. Üldse on siin palju erinevatest rahvustest inimesi, eriti vist meie linnaosas. Puuviljapoodides meil siin lähedal on nad ka enamasti sellised tumedamad, aga ühes meie lemmikus on väga sõbralikud. Muidu oli meil selline rahulik nädalavahetus, päris palju lahedaid filme vaatasime ära. Järgmine reede või laup peaks vist minema ja proovima seda inimeste baari kutsumise tööd, vaatama mis välja tuleb ja kui lihtne või keeruline see on.

Kaia

No comments:

Post a Comment