Saturday, February 9, 2013

The one where we discovered that we still hate clubs

Tsauu, tsau

Andra halastas mulle niipalju et lubas mind arvutisse blogi kirjutama, aga ainult seda. Tegelikult pole see ilma arvutita olemine midagi nii hull (kui esimene vapuatus üle läks :D) laenasin Thomaselt raamatu, õnneks tal oli üks inglise keeles (Neil Gaiman - American Gods).


See tundub siiamaani päris huvitav. Andra kaotas ka õnneks korra jokkeris ja pidi meil siin Badalonas Carrefouri (suur kaubanduskeskus) minema kahe erineva jalanõuga, mille mina sain valida.
Ise valis ta sinna juurde sobivad kottis toapüksid :D

Mina pidid Diegole pildi joonistama ja siis ukse alt sisse lükkama, aga ma ei saanud täpselt aru, miks see Andra meelest hull asi olla üritas :D
Super kunstiteos :D


Ükspäev Käis Andra koolis ja üritas vist mingit shortcut´i enda meelest teha nii, et eksis ära :D Õnneks suutis ta ennast niipalju ületada, et teed küsida ja kõndis siis pool linna mingi hiina lastega naise järel, kes teda juhatas.
Andra eneseületus :D





Vähemasti leidis ta teepeal ilusaid maju :D

Ilmselt eksiski sellepärast ära, et enda pildistamine oli olulisem :D


Samal päeval oli vist see ka, et me olime Elisabethiga rahulikult oma voodite peal ja korraga ta vaatab, et midaa meil on vesi toas. Terve põrand lainetas nagu, sest pesumasin, mis meil siin kohe vannitoa ukse juures on ajas vett välja, suht normaalne, aga õnneks midagi kannatada ei saanud ja pesumasin nüüd vist ikka töötab.
Eile õhtul käisime Barcelonas väljas ka, sest Andra ja Elisabeth on mingis Barcelona Erasmuse grupis fb-kis ja sinna tuli selline üritus Erasmuse õpilastele (ja nende sõpradele jeejee :D), et alguses sai minna kuskile nagu uhkemasse baari ja sai tasuta veini ja sushit ja hiljem sai klubis listi. See baar oli lahe selline ilus ja sushi oli ka täiega hea. Peale seda mõtlesime, et vaatame ära millised klubid neil siin Hispaanias siis on ja saimegi tasuta sisse ja veel tasuta joogi kupongi ka (me eeldasime, et see on mingi suvaline lahja asi, age oi ei, võtsime mojitod ja see naine kallas mullivett natuke jääga klasi põhja ja enamuse klaasist täitis ikka korralikult rummiga :D:D). Klubi oli aga nagu ikka palju omast arust väga ilusaid plikse ja ilusates liibuvates särkides mehi tantsimas, pole väga meie rida, aga hea et ära nägime :D. Öösel saime bussiga koju, sest oli neljap ja siis metroo käib 12neni vist, aga ülihea on siin see, et bussis saab sama kaardiga sõita ja pole seda, et peaks kalli taksoga sõitma ja nii.

Metroos sain natuke oma patsitegemise oskuseid näidata.
Klubiiiiii ääääää :D


Täna pakkus Diego välja, et teeb õhtusöögi ja siis me mõtlesime, et teeme koogi ka. Tegime sellise, et põhjaks olid Digestive küpsised siis oli toorjuustuga osa ja peal oli valge šokolaad ja maasikad ja oi see tuli parem kui me ise oleksime arvanud :D


Diego söök oli risoto kus olid hiidkrevetid ja mangotükid ja see oli ülihea mu meelest, oleks võinud sööma jäädagi.

Nomnomnommm :D


Aaaa ja issand te ei kujuta ette üks päev kui me poest tagasi tulime siis me nägime karu, uskumatu tuli lihtsalt kuskilt nurga tagant nagu, ei tea kust see veel põgenenud oli.

Siin ta on, päris jube oli :D

 Olgu, olgu, aga sellist nagu pika sabaga hiirt nägime tegelt ka.

Aga praeguseks ongi vist kõik, homme plaanime karnevalile minna Barcelonas, see on siin ja lähemates linnades ja tegelt üldse Hispaanias vist juba neljapäevat saadik.

Lõpetuseks Andra meie kassiga.
Pildi pealt võib tunduda, et nad saavad läbi, aga tegelikult saab see kass päris hullu terrorit Andralt, sest tal on loogika, et kui kass teda kriimustab (kui ta Andra käega mängib näiteks) siis võib talle samaga vastata :D:D

Head ööd teile!


Kaia

No comments:

Post a Comment