Thursday, February 14, 2013

Siin on mäed ka :)

Tereee!

Täna käisime esimest korda keeltunnis siis, me Andraga jäime küll natuke hiljaks sest mu telefon, kust ma kaarti vaatama pidin, lülitas ennast lambist välja (ja uue kaardi PIN oli mul loomulikult kodus) ja siis me ekslesime siin Badalonas ja läksime suure suure ringiga. Pärast saime aru, et tegelikult on see meile päris lähedal ja ilus uus maja on ka. Elisabethil ja Andral sobivad kooliga ainult hommikused tunnid ja need on juba vist tase 2. Õpetaja räägib ainult hispaania keelt ja nad teevad juba natuke keerulisemaid ül ka :D aga no natuke ikka mõikas. Õpetaja pidi veel uurima ka, et vb saab kuidagi sellesse rühma, mis alles alustab, aga no kui ei saa siis peab kiirelt proks hakkama.

Viimastel päevadel oleme paar korda Barcelonas käinud, karnevali otseselt me ei leidnud, aga kostüümides inimesi tuli vastu küll ja käisime The Cathedral of the Holy Cross and Saint Eulalias´s sees ka. Ja niisama linna avastamas ja noooo natuke poes ka need megasoodukad saavad vist varsti otsa ka :D


Jalka on siin popp, pühapäeval oli Barcelonas mäng ja igalpool olid särkidega ja sallidega fännid.

karnevali poster







The Cathedral of the Holy Cross and Saint Eulalias

Nägime tänavatantsijaid ka, need panid täiega hullu seal ikka :D


Üks päev jõudsime päris hilja Barcelonasse, Andral oli vaja kunstipoest asju osta ja mõtlesime, et turg on kindlasti kinni. Aga kuigi kell oli mingi 7 või 8 oli see ikka lahti ja appi kui lahe see välja nägi ja maasikad olid ka odavamad kui meil siin kohalikus poes.



Värsked smuutid


Meil magamistoa aknast paistavad mäed ja eile mõtlesime, et võiks üritada sinna otsa ronida. Jalutasime sinna ja ronisime mingist järsust kohast üles (ise mõtlesime küll, et jumal teab mis loomi siin veel leida võib) esimese mäe otsa. Täiega mõnus oli ja võtsime plaani, et peab sinna matkama minema ja kui juba soe on ja magamiskotid ostetud siis nii ka et saab ööseks jääda. Sest peale seda mäge mille otsa me jõudsime tuli neid seal veel palju edasi.


Kui väga pingsalt vaadata, siis näeb Andrat ka. Ekstreem.



Park meil siin lähedal
Andra lillekimp

ja minu (Andra oli veendunud, et tema oma on ikka kõvasti ilusam)

Suuri kaktuseid nägime ka


Praegu ongi vist kõik.

Ärge siis külmetage seal Eestis ja Head Sõbrapäeva kõigile.

Kaia

2 comments:

  1. UUUhhhh, nii mõnus elu teil seal!!! Head sõpside päeva!

    ReplyDelete
  2. :) no muidugi on mõnus.
    Sulle ka head sõbrapäeva !!;)

    ReplyDelete