Wednesday, February 6, 2013

Siin on hea

Hola!

Eile hommikul läksin kooli, et kohtuda kahe õppejõuga ja vaadata mis nad tunnis teevad. Rääkisin nii illustratsioon-animatsioon õppejõuga, kui ka tüpograafia õppejõuga. Tüpograafia on siin teistsugune, sest siin võtakse põhalikumalt läbi tüpograafia ajalugu ja proovitakse ka ise käsitsi järgi teha. Illustratsioon-animatsioonis teeme nii joonisanimatsioone kui ka cut-out animatsioone. Seal on tähtis illustratsioon ehk siis milline see animatsioon välja näeb :) Otsustasin mõlemad ained kindlasti ka tunniplaani sättida.
Kui koolist tagasi jõudsin siis Kaia oli rõdul ja lebas loorberitel ja päevitas muusika saatel. Mina hakkasin kassi terroriseerima. Ma üritan teda normaalsemaks kasvatada.

Teel kooli, mõned pildid:



See palm on kodupalm. Sealt pöörab meie tänavasse:)

Õhtul oli Diegol, Thomasel ja Emilianol suures toas mingi väike teejoomine ja isegi meid kutsuti aga meil olid plaanid tehtud ja me hakkasime sõpru vaatama.
Siin nad on:
Ees on Diego belgiast, meie host Emiliano on valges ja Thomas rootsist on kõige tagumine.


Thomas meisterdas koos tüpograafia õppejõu Ingridiga meie korterisse ka nädala koristmisgraafiku.
See on päris huvitav lahendus:)

Iga nädal lükkub sisemine ring edasi.

Täna oli mul vaba päev, sest koolis on streik. Sellepärast otsustasime Kaiaga minna Barcelonasse mingile kirbukale lihtsalt vaatama, kuidas siin on. See oli päris suur ja kift koht. See oli nagu poolenisti mahajäätud ja lagunenud tänavaosa. Kõik nurgatagused ja augud olid kauplejaid täis. Palju inimesi oli seal ja Kaia leidis sealt natuke ehtematerjali.

Pilt mingist suvalisest kolist. Kaia käskis pildi panna.





Sellelt turult võis leida lihtsalt kõike. Leidsin Liisbetile ühe väikese asja:)
Selle lähedal oli jälle mingi suvaline kaubanduskeskus ja seal olid jällegi kõik poed. Siin on igas suvalises kaubamajas olemas Stradivarius, Bershka (mis on sada korda normaalsem kui Eestis), Pull and Pear, Zara,
H&M ja sada muud. Imelik. Ja poemüüjad on ülimalt aeglased. Kaia ostis endale mingi kaltsu ja oli järjekorras kolmas ja ootasime pmts pool tundi:) Ja nii iga kord.
Siis tulime koju ja hakkasime kaarte mängima. Elu siin eksootilisel lõunamaal on muutunud nii igavakse ja üksluiseks, et me mõtlesime välja purgi, kuhu kirjutame napakaid tegusid ja siis mängime jokkerit ja see kes kaotab peab võtma ühe paberi ja seejärel peab tegema seda tegu. Tegelikult elu pole siin üldse igav. Ja siin on nii mõnus :) Me oleme megarahul siinse eluga.



Nüüd on elu isegi värvikam, sest Kaia kaotas jokkeris ja võttis purgist välja paberi mis ütles talle, et ta ei tohi nädal aega internetti kasutada. Ta hakkas mind paluma ja anuma, et ta ikka saaks. Lõpuks ma halastasin talle ja pakkusin talle võimalust olla 3 korda selle nädala jooksul netis. 1 kord netikasutamist on 15 minutit ja ta peab seda tehes istuma meie toas riidekapi otsas. Eks näis:D
Kaia lubas nüüd elu üle mõtlema hakata ja tahab ka raamatut lugeda. Eks ta siis millalgi külastab raamatukogu.
Mina saan varsti paki Eestist, sest me hakkasime kaerahelbeid igatsema. Siin ei ole kaerahelbeid ja tatart ja muidugi ka musta leiba.

Elu üle mõtiskelmas (peale interneti kaotust)

                                 Meie aknast. Tegelt on mäeotsas klooster ka aga pildilt pole näha.


Flashbackid meie laupäevasest pubirallist.

Sest meie jõudsime ennem Diegot ja Thomast koju.


Praegu õhtul just sõime ja Kaia sõi siin jäätist ka millele ta veel küpsist ka peale pudistas. Ta arvas, et see näeb väga hea niimodi välja. Siis vist hakkame filmi vaatama jaaa mul on plaanis homme koolist läbi hüpata ja  paari aine kohta uurida. See ongi vist täitsa kõik praegu.
Varsti uus sissekanne siis. Loodetavasti Kaialt kapiotsas.

Olge siis kõik tublid!

Buenas Noches !


No comments:

Post a Comment