Thursday, February 28, 2013

Jalkaaa :)

Buenos dias

Teisipäeval oli Barcelona ja Madridi karikamäng, mis otsustas kes finaali saab. Seis jäi 3-1 Madridi kasuks nii, et nad said finaali ja ainuke, kes selle üle õnnelik oli oli Andra. Me käisime mängu siin Badalonas kohalikus pubis vaatamas (mina, Andra, Elisabeth, Diego, Ygit, Emiliano ja Lucia). Täiega mõnus koht oli, suure ekraaniga ja väga heade võileibadega. Andra ja Elisabeth võtsid soojad mini võileivad ja suutsid vaevu ära süüa, midagi mini nende juures küll polnud :D Sinna saime kooli juurest Emiliano bussiga ja ta parkis maa alusesse parkalsse nii, et me avastasime, et siin on ka üks suurem kaubanduskeskus. See on selline lahe väljast näeb välja nagu suur pall ja igasugused põhilised poed on vist olemas.



nomnomnom

Andra on viimasel ajal ennast natuke under the weather tundnud nii, et eile käisin ma üksi keeltekoolis. Päris lahe tund oli arvutiklassis. Mina tegin siukest asja, et arvuti ütleb mingi sõna ja näitab pilti kõrvale ja siis peab selle kuulmise järgi kirjutama. Oli nagu mingi 5 aastaste arvutimäng, aga päris mitu sõna jäi nii meelde vist :D 

Aaa siis ülilahe on see, et Andra võttis just enne äratulemis osa ühes logokonkursist. Seal otsiti logo Tallinna noortenädalale ja nüüd tuli tal kiri, et ta võitis. Esimene koht sai auhinnaks suure Wacom Intous 5 digilaua, mis muidu maksab vist üle 400 euri ja mida ta juba kaua oli tahtnud. Tubli Andra.

Üks päev oli meil koosolek ja Emiliano ütles, et kuna arved on viiekesi elades suuremad kui ta arvestas siis peab iga kuu, alates märtsist, 25 euri juurde maksma. Eks see natuke jura ole, aga noo siiani oligi ikka väga odav, sest nende ilmadega me hoiame seda elektri radikat ikka see ka.

Nagu Andra ütles siis mingit kultuurišokki meil õnneks olnud pole, aga see ilmselt tuleneb sellest, et Martin ja Brit on meid parajalt ette valmistanud ja me oleme juba hajunud :D

Praeguseks kõik. Tsau.

Kaia

2 comments: