Saturday, May 4, 2013

That which the fountain sends forward returns again to the fountain. - Henry Wadsworth Longfellow

Tere jälle

Eile käisime taaskord Barcelonas ja nägime ära ka Montjuici pargi purskkaevu show. Alguses käisme söömas kohas nimega Granja Mabel, mille kohta olime netist häid arvustusi lugenud ja see oli tõesti lahe. Palju, palju erinevaid suuri võileibu oli seal ja need, mis me valisime maitsesid meil mõlemale, Andra loomulikult arvas, et minu kitsejuustu ja peekoni oma oli kohutav, aga mida tema ka teab.




Lahe sisekujundus oli ka.

Peale seda hakkasime läbi linna Montjuici pargi poole kõndima, mis oli sellest restoranist päris kaugel, aga õnneks oli meil show alguseni ka piisavalt aega. Kuigi õhtul koju jõudes tahtsid jalad küll juba otsast kukkuda. Ikka päris mõnus soe on siin juba nii, et täitsa lahe oli jalutada ja see on siin ka lahe, et me oleme kesklinnas juba päris palju igalpool käinud, aga ikka leidub veel igasuguseid väikeseid lahedaid kohti, mida me pole enne tähele pannud.





Placa Reial



La Rambla lõpus on alati selliseid liigutavaid kujusid, et paned purki natuke sente ja siis saad koos sellega pilti teha.

Sadamad olid jumala suured kalad.

Andra käskis puud kallistada

sellist puud

Lõpuks jõudsime purskkaevu juurde natuke enne kella 9ksat, millal esimene show algama pidi ja seal oli juba  miljon triljon inimest. 


Show ise oli mega, mega lahe, purskkaev purskas igat erinevat moodi ja olid erinevad värvid ja muusika, Hispaania muusikat ja vahepeal Disney Lõvikuningast ja Arielist ja nii. Meile mõlemale täiega meeldis ja kindlasti soovitame neile, kes Barcelonasse tulla plaanivad.

Ootasime

Väikesed purskkaevud

Algus, oli nagu tavaline purskkaev ikka.








Lõpp

Lisaks eilsele päevale tuli meelde, et kui poodides oleme käinud, siis oleme tähele pannud, et naiste riidepoodides nagu näiteks Zara ja Stradivarius töötab siis päris palju mehi. Eestis kohtab neid sellistes poodides ikka palju vähem. Ja siin meie oma Carrefouris oleme näinud ka paari mees, kes peavad küünetehniku ametit :D

Minu töö kohapealt nii palju, et eks ma ikka üritan silmad lahti hoida ja midagi leida, iseasi kui lihtne see ainult umbes üheks kuuks on. Mulle tundub, et põhiline koht kus siin kõige rohkem pakkumisi on, on koht nimega http://www.loquo.com/en_us, enamus on seal muidugi hispaania keeles, aga natuke inglise keelseid leidub ka.

Selleks korraks siis kõik.

Kaia

No comments:

Post a Comment