Wednesday, May 22, 2013

The day has finally come

Tereee!

Täna ärkasime päris varakult, sest mõtlesime, et läheme Valenciasse (linn siin lähedal), olime küll arvestanud, et see on üsna kallis, aga kui rongijaama jõudsime selgus, et transport üksi on veel kallim kui plaanitud. Teine variant oleks olnud hääletada, aga niipalju kui me oleme kuulnud siis siin on see keeruline, sest seda ei tehta ja keegi ei taha eriti peale võtta. Võid sinna tee äärde seisma jäädagi. Otsustasimegi siis Valencia vahele jätta, et mitte päris pankrotis lõpetada. Selle asemel olime juba varasest hommikust Barcelonas ja see oli mõnus. Jalutasime linnas päris palju ringi, et Kadri ja Mann ka ikka lahedad kohad kõik ära näeksid, kuni lõpuks jõudsime randa ka.

La Rambla

Andra kääritöö :)


Nägin hobuseid ka üle mitme kuu.
Fännluse uus tase, Barca särk Kolumbuse kujul.
Rõõmus vähk, kui meie enda oma potti panime siis ta küll nii optimistlik polnud.

Kuulamas tänavamuusikuid ja vaatamas nende järgi tantsivat neegrit, kes tegi maailma kõige aeglasemat ja paremat tantsu ever.


Turul

Rannas oli nii mõnus ja soe, et otsustasime lõpuks ujumas ära ka käia. Vesi oli juba talutav nii, et kui sisse ära läksid siis oli päris hea isegi. Vahepeal käidi ainult massaaži ja jooke ja punutud patse ja ma ei tea mida veel pakkumas. 

Kuulus kuju



Ujumaaaas


Läksime siis linna tagasi ja Mann laskis endast karikatuuri portree ka teha, mis tuli täiega lahe.


Kui ta maksma hakkas siis see kunstnik nägi ta ID kaarti rahakotis ja tuli välja, et neil on sama perekonnanimi, ühe a tähe erinevusega

Koll

Käisime siis poest läbi ja tulime koju grillima. Tegime ise burkse, sest meil on siin megahea grill, selline et paned sisse ja 1 sekundi pärast on soe. Hea sile plaat on sellel ka nii, et mingit õli ja nii ei lähe, lihtsalt paned asjad peale ja valmis. Päris head burksid tulid ka.



Istume siin nüüd kõik kõhud pungil täis ja üritame homset päevaplaani välja mõelda, sest see on neil viimane, öösel lähevad juba lennukile. Uskumatu kui kiiresti see nädal on möödunud.

Kaia

2 comments:

  1. Hola :)
    Jõudsin ka teie blogisse ja väga lahe lugemine on. Lugesin jutiga kõik lõpust algusesse läbi :)
    Kaia, kuidas te seda tatraputru ahjus tegite? Nägi väga nämma välja.

    Terje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi tore, et me nii huvitava blogi oleme suutnud kirjutada, Aga tatraputru tegin nii, et alguses praadisin tatart natuke pannil õlis ja siis panin veega ahjuvormi sisse ja ahju (vahepeal panin vett juurde ja lasin olla nii kaua kuni pehmeks sai). Maitsestasin soola, pipra ja oreganoga (loorberi lehti panin ka natuke peale) ja või tükke panin sisse, mis ahjus mõnusalt ära sulasid.

      Delete