Monday, May 20, 2013

Turistid vihmas

Tere jälle!

Eile alustasime siis ka Barcelonas vaatamisväärsuste külastamisega. Alustuseks läksime Ciutadella parki, kus on see mega, mega ilus purskkaev. Ilm oli alustuseks päikesepaisteline ja park oli ikka veel sama ilus, Mannile ja Kadrile meeldis ka. Seal läksime uuesti ka paadiga sõitma. See kord oli seal palju rohkem inimesi kui eelmine kord nii, et vahepeal suutsime isegi mõne paadiga kokku põrgata. Olime just parajasti sõidu ära teinud, kui järsult hakkas tulema täielikku padukat. Jooksime siis ruttu kuskile puu alla peitu, aga see vihm oli ikka päris hull.

Teel parki


Purskkaev



Andra ja Kadri leidsid uue sõpsu ka.


Džunglis



Vihm tabas ootamatult.

Kui padukas oli enam vähem üle jäänud otsustasime linna jalutada ja leida mõne koha kus oleks kuiv ja saaks süüa. Vaatsime paari baari ja leidsime ühe päris mõnusa, väikese ja hubase koha. Proovisime seal võileibu ja burksi ja ma sain ka kohaliku sangria ära proovida. See oli paljude apelsinidega ja väga mõnus.

Valisime kuhu minna.




Mann ja Kadri tellisid šokolaadipiima, mis oli nagu vanasti.

Sangria



Kuna ilm oli ikka vihmane otsustasime veel ainult seda lahedat suveniiri poodi külastada ja siis koju Eurovisiooni vaatama minna, mida eile teha polnud jõudnud. Terve päev olime mina ja Kadri üritanud jumal eest vältida võitja teada saamist, hoidudes kõigist meediakanalitest. Lõpuks polnud see aga midagi vapustavalt üllatavat ja Eesti saatus oli hoopis kohutav.



Lahedad pildid linnas.

Suveniiripoes

Eurovisioon


Kassil on nüüd head ajad, nii palju inimesi, kes temaga mängivad ja tegelevad.

Nüüdseks siis kõik, varsti läheme jälle Barcelonasse ja hoiame teid siis kursis kuidas läheb.

Kaia

No comments:

Post a Comment